NovostiInstitut dobitnik Nagrade Društva psihologa Srbije “Nikola Rot”

25.11.2020

Prof.dr Vladimiru Petroviću

Direktoru Instituta za javno zdravlje Vojvodine


Poštovani profesore Petroviću,

 Čast nam je da Vas obavestimo da je Vaša institucija dobitnik Nagrade Društva psihologa Srbije “Nikola Rot” za naročiti doprinos institucija i organizacija u promovisanju psihološke struke.

Na predlog i uz obrazloženje Podružnice južno-bačke DPS, Izvršni odbor DPS je doneo odluku da Institutu za javno zdravlje Vojvodine dodeli ovo priznanje za organizovanje Festivala mentalnog zdravlja. Vaša ustanova već četvrtu godinu za redom organizuje tu manifestaciju koja se održava u Novom Sadu i okolini i od izuzetnog značaja je vaša saradnja sa ustanovama i organizacijama koje se bave unapređenjem i zaštitom mentalnog zdravlja i blagostanja stanovništva. Na ovaj način Društvo psihologa Srbije želi da vam ukaže priznanje za pokretanje važnih društvenih tema, preispitivanje položaja mentalnog zdravlja u zajednici,i organizovanje brojnih psiholoških i kreativnih sadržaja u okviru Festivala mentalnog zdravlja. Zahvaljujemo  Vam se i čestitamo na uspehu u približavanju teme mentalnog zdravlja stanovništvu i omogućivanje besplatnih psiholoških usluga. Želimo vam uspeh u organizaciji Festivala u nizu godina koje slede. U kontekstu pandemije, iako sam po sebi visok, značaj promocije mentalnog zdravlja svakako će rasti u budućnosti.

 

Dodela nagrade planirana je u okviru svečanog otvaranja našeg Kongresa psihologa Srbije 2020.god. koji će se održati u online formatu 27-28.11.2020. Svečano otvaranje je planirano za petak, 27.novembar, 11-12.30h. Vaše obraćanje je planirano u 12.15h.  Nadamo se da ćete biti u mogućnosti, Vi ili Vaš predstavnik, da nam se pridružite na otvaranju  Kongresa radi dodele nagrade.

 

Hvala Vam unapred.

 

Srdačan pozdrav,

Marina Nadejin Simić,

Predsednica IO DPS

«

Aktuelnosti/Novosti

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju