NovostiInstitut za javno zdravlje Vojvodine obeležio SVETSKI DAN ZDRAVLJA

07.04.2022

Institut za javno zdravlje Vojvodine, na inicijativu Evropske mreže zdravih gradova Svetske zdravstvene organizacije (SZO)  ove godine obeležio je Svetski dan zdravlja u partnerstvu sa Gradskom upravom za zdravstvo Grada Novog Sada i OŠ „Marija Trandafil“ učešćem u Instagram kampanji #HealthierTomorrow  (#za_zdravije_sutra).

 

Podstičemo građane da odgovore na pitanje: „Šta za vas znači život na zdravoj planeti?“

 

Danas smo obišli učenike 5. razreda Osnovne Škole „Marija Trandafil“ u Veterniku, ekološke škole, a učenici su nam pokazali svoja znanja iz ekoloških tema, fiziku spremnost i pripremili na panoima svoje odgovore na pitanja „Šta za vas znači život na zdravoj planeti?“ i preveli na engleski jezik.

 

Institut za javno zdravlje Vojvodine u saradnji sa EU info kutkom iz Novog Sada i Dizajnerskom školom „Bogdan Šuput“, 8. aprila (petak) 2022. godine od 12 do 13.30 časova organizuje tribinu za učenike ove škole na temu Svetskog dana zdravlja.

 

Pozivamo sve građane da postave sliku svog omiljenog mesta (možda u parku ili blizu vode, gde jedu svoju omiljenu zdravu hranu ili su fizički aktivni) i tako pokažu šta za njih znači život na zdravoj planeti.

 

Koristite „hešteg“ #HealthierTomorrow  (#za_zdravije_sutra) i u svom naslovu obavezno odgovorite na pitanje: Šta za vas znači život na zdravoj planeti?

 


«

Aktuelnosti/Novosti

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju