NovostiSVETSKI DAN ZDRAVLJA, 7. APRIL - # INSTAGRAM KAMPANJA

05.04.2022

 

Institut za javno zdravlje Vojvodine na inicijativu Evropske mreže zdravih gradova Svetske zdravstvene organizacije (SZO) vas poziva da se pridružite ovogodišnjem Svetskom danu zdravlja učešćem u Instagram kampanji:

 Šta za vas znači život na zdravoj planeti?

  • 7. aprila 2022. godine postavite sliku svog omiljenog mesta – možda u parku ili blizu vode, gde jedete svoju omiljenu zdravu hranu ili ste fizički aktivni – i pokažite nam šta za vas znači život na zdravoj planeti.
  • Koristite hashtag #HealthierTomorrow i u svom naslovu obavezno nam odgovorite na pitanje: Šta za vas znači život na zdravoj planeti?
  • Ako želite, takođe možete odštampati priloženi poster koji ćete držati na svojoj slici i tu fotografiju sa vašom #porukom dostaviti na sledeće adrese: snezana.ukropina@izjzv.org.rs ili dusan.cankovic@izjzv.org.rs .

SZO poziva društva da ostave po strani trgovinske sporazume i profitne marže, i umesto toga mere svoj uspeh putem dobrobiti svog stanovništva i životne sredine u kojoj žive. Prioriteti se moraju promeniti sa obrazaca koji štete planeti i na kraju svima koji žive na njoj, ka stvaranju održivih i inovativnih uslova koji omogućavaju ljudima da žive bolje. Da biste saznali više o prioritetima i ključnim porukama kampanje i na koji drugi način možete da mobilišete sebe i svoje zajednice, posetite https://www.who.int/campaigns/world-health-day/2022/campaign-toolkit .

«

Aktuelnosti/Novosti

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju