Kampanje06. novembra 2023. godine od 10h svečana dodela nagrada autorima za najuspešnije likovne i literarne radove pristigle na konkurs

01.11.2023
Svečana priredba sa dodelom nagrada održaće se 06. novembra 2023. godine sa početkom u 10h u Pozorišnoj sali Novosadskog dečijeg kulturnog centra (NSDKC).


Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" i mreža Instituta/Zavoda za javno zdravlje u Republici Srbiji raspisali su likovni i literarni konkurs povodom nacionalnih kampanja "Oktobar mesec pravilne ishrane"  i "Nedelja zdravlja usta i zuba" na teme "Pravilna ishrana čuva tvoje zdravlje" i "Čuvam svoje zube, ponosim se osmehom". 

Konkurs je namenjen deci iz predškolskih ustanova i učenicima osnovnih škola sa ciljem da se podstakne zdravstvenovaspitni rad na teme pravilne ishrane i higijene usta i zuba.

Najbolji likovni i literarni radovi dece i učenika sa teritorije Grada Novog Sada po oceni stručnog žirija biće izloženi u Novosadskom dečijem kulturnom centru (NSDKC) u periodu od 06. do 10. novembra 2023. godine. 

Pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada, a u okviru projekta "Oktobar mesec pravilne ishrane 2023. godine" za najbolje autore likovnih i literarnih radova obezbeđene su nagrade.

Najbolji (nagrađeni) radovi nakon izložbe biće poslati na Republički konkurs u Beograd u Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

«

Aktuelnosti/Kampanje

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju