NovostiNAGRADNI KONKURS ZA FOTO-PRIČU
TEMA: SNAGA PODRŠKE

06.10.2020

Opis teme: Svi smo nekada u životu osetili značaj socijalne podrške, bilo da smo je pružali drugima ili da je baš nama bila potrebna. Šta sve može biti podrška za vas i kako se ona može pokazati? Koji su znaci podrške? Kako održavamo kontakt jedni sa drugima? Ko je sve za vas podrška? Kako podržati zajednicu?

Pronađite inspiraciju u sledećim izrazima i pošaljite nam vašu foto-priču: podrška kao resurs u krizi; podrška koja nas pokreće; snaga kontakta sa drugima; izvori podrške; podrška članovima naše zajednice; podrška koja nas inspiriše...

Institut za javno zdravlje Vojvodine poziva sve zainteresovane (uzrasta 15 godina i više) da učestvuju u NAGRADNOM KONKURSU za foto-priču na temu "SNAGA PODRŠKE - PRIČA U SLIKAMA". Konkurs je deo 5. festivala mentalnog zdravlja koji se ove godine održava od 10. do 20. oktobra pod sloganom “Pokrenimo se za mentalno zdravlje”. Detaljan program 5. festivala mentalnog zdravlja pogledajte na sledećem linku: http://izjzv.org.rs/app/FMZ/

Pošaljite foto-priče: naslov foto-priče, 1-3 fotografije + kratak opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije i prikažite nam kako vidite u čemu se ogleda SNAGA PODRŠKE.

Napomena: jednu foto-priču čini naslov, zatim, od jedne do tri fotografije koje prati jedan tekst. Jedan autor može da pošalje do dve foto-priče. Potrebno je da fotografije i tekst budu autorski.

Odabrane foto-priče će biti objavljene na Facebook i Instragram stranici kampanje (Festival mentalnog zdravlja), a organizovaćemo i izložbu foto-priča koje uđu u uži izbor.

Tu su i zanimljive nagrade:

  1. Poklon kartica za knjižaru – 7.000 din.
  2. Poklon kartica za knjižaru – 5.000 din.
  3. Poklon kartica za knjižaru – 3.000 din.

Svaka prijava treba da sadrži:

  • osnovne podatke (ime i prezime, kontakt telefon i e-mailadresu),
  • jednu do dve foto priče: svaka foto-priča se sastoji iz naslova, jedne do tri fotografije i jednog teksta koji ih prati (do 200 reči) u formi proze ili poezije.

Fotografije treba da budu u JPG formatu, minimalne veličine 30x20cm, po široj strani 3600px i 300dpi ili izvedenog formata, tekst u word dokumentu.

Prijava i dodatne informacije na: fotoprica.izjzv@gmail.com

Konkurs traje od 06. do 25. oktobra 2020. godine.

Konkurs je podržala Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada.

 

«

Aktuelnosti/Novosti

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju